Δημιουργία δύο νέων βρεφικών τμημάτων από τον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών

Κατηγορία Δελτία Τύπου
Διαβάστηκε 286 φορές
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                              Σέρρες, 16-07-2018
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημιουργία δύο νέων βρεφικών τμημάτων από τον ΟΠΑΚΠΑ
του Δήμου Σερρών
με επιχορήγηση 75.000 ευρώ από την Ε.Ε.Τ.Α.Α
Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης- Πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ:
“ Στόχος μας η κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε βρεφικά τμήματα”


Επιχορήγηση 75.000 ευρώ εξασφάλισε ο ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α). Με την επιχορήγηση αυτή θα δημιουργηθούν δύο νέα βρεφικά τμήματα στον 4ο παιδικό σταθμό του Δήμου Σερρών.
“ Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη γιατί με την δημιουργία των δύο νέων βρεφικών τμημάτων θα καλύψουμε τις ήδη αυξημένες ανάγκες σε βρεφικά τμήματα” ,δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Δευτέρα 16-07-2018.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΟΠΑΚΠΑ κατέθεσε ολοκληρωμένη μελέτη προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν από τον Ιανουάριο 2016 και μετά από συντονισμένες ενέργειες των υπαλλήλων και του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ εγκρίθηκε η επιχορήγηση των δύο νέων τμημάτων.
Από το γραφείο τύπου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ »
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Περισσότερα... Ok