Μαθητές από Ουγγαρία, Ιταλία, Τουρκία επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Σερρών στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕRASMUS

Κατηγορία Δελτία Τύπου
Διαβάστηκε 293 φορές
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                           Σέρρες, 26/02/2018
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μαθητές από Ουγγαρία, Ιταλία, Τουρκία επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Σερρών στα πλαίσια του ευρωπαικού προγράμματος ΕRASMUS
Τους φιλοξενεί το 17ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών

Μαθητές από Ουγγαρία, Ιταλία και Τουρκία επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Σερρών την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018. Τους μαθητές φιλοξενεί το 17ο Δημοτικό Σχολείο στα πλαίσια του ευρωπαικού προγράμματος ERASMUS.
Την αποστολή συνόδευε η Διευθύντρια του 17ου Δημοτικού Σχολείου Βαρσάμη Βασιλική και οι εκπαιδευτικοί Δήμου Φωτεινή και Ζιγρικά Μαρία.
Τους μαθητές υποδέχθηκε o Αντιδήμαρχος Έργων και Πολεοδομίας Ηλίας Γκότσης και αφού τους καλωσόρισε αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που έχουν τέτοιες ανταλλαγές, αφού δίνουν τη δυνατότητα στα νέα παιδιά να γνωρίζουν από κοντά διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.
“Οι ανταλλαγές μαθητών μεταξύ διαφορετικών χωρών έχουν πολύ μεγάλο αντίκτυπο στην πολιτισμική συνείδηση και έκφραση των μαθητών καθώς και στις κοινωνικές τους ικανότητες και στις ικανότητες συμπεριφοράς ως πολιτών”, δήλωσε ο κ. Γκότσης.
Από το γραφείο τύπου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Περισσότερα... Ok