Πανελλαδική Εκστρατεία 2018 - Let's do it Greece 2018 - Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Κατηγορία Δελτία Τύπου
Διαβάστηκε 212 φορές
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                       Σέρρες 26 Φεβρουαρίου 2018
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Γραφείο Τύπου &
Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ 23210/22187
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πανελλαδική Εκστρατεία 2018
- Let's do it Greece 2018 -
Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Α.Ε ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Όπως κάθε χρόνο, από το 2012, ο Δήμος Σερρών συμμετέχει στην Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράση της χώρας μας το «Let’s do it Greece».

Φέτος με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2018 την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Γι' αυτόν τον σκοπό, και φέτος, καλούνται εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία ή μεμονωμένα άτομα να συμμετέχουν οργανώνοντας τη δική τους δράση στον καθαρισμό περιοχών της επιλογής τους,
δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στο www.letsdoitgreece.org ή
στέλνοντας μήνυμα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και
προσθέτοντας τη δράση τους στο χάρτη: www.letsdoitgreece.org/map
κοινοποιώντας παράλληλα την πρόθεσή τους αυτή στον Δήμο Σερρών τηλεφωνικά στο 2321350112, με fax στο 2321022785 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
O Δήμος Σερρών μεριμνά με τη συνεργασία των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών για την αποκομιδή των αποβλήτων που θα συλλεχθούν από τους εθελοντές.
Η Sanitas και φέτος είναι Εθνικός Υποστηρικτής της καμπάνιας και παρέχει σακούλες και γάντια καθαρισμού στους συμμετέχοντες εθελοντές απ’ ευθείας μέσω της σελίδας:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaNSCULlZ6FGE5fRClFKuu7ThhQzuYicK5glM1nlGKKEQyPA/viewform με οριστική προθεσμία υποβολής για την δήλωση των υλικών την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018.

Σας επισυνάπτουμε Δελτίο Τύπου της οργανωτικής επιτροπής του «Let’s do it Greece».
Aπό το Γραφείο Τύπου
Συνημμένα αρχεία:
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Περισσότερα... Ok