Ερωτηματολόγιο Τμ. Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ

Κατηγορία Ανακοινώσεις
Διαβάστηκε 313 φορές

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 31 Μαρτίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης της εαρινής περιόδου 2022 του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σχεδιάστηκε ερωτηματολόγιο σχετικά με απόψεις περί πολιτικής και δημοκρατίας καθώς και περί της επίδρασης της πανδημίας του COVID-19 στην καθημερινότητά μας

Στόχος της έρευνας, που διεξάγεται σε συνεργασία με τις εταιρείες ερευνών Interview και ToThePoint, στις οποίες είναι τοποθετημένοι φοιτητές και φοιτήτριες για την Πρακτική τους Άσκηση, είναι η διερεύνηση της στάσης της κοινής γνώμης για την πολιτική και τους δημοκρατικούς θεσμούς, την εκτίμηση των συνεπειών της πανδημίας, των προοπτικών για τη μετάβαση στην μετά-COVID εποχή, των επιπτώσεών της σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, την πολιτική εμβολιασμού και τις αντιλήψεις σχετικά με αυτό.

Σας καλούμε να συμβάλλετε στην ολοκλήρωση της έρευνας μας αφιερώνοντας λίγο χρόνο για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μας στα πλαίσια της πολύτιμης συλλογής των δεδομένων μας.

Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή, συμπληρώνεται ανώνυμα, και εφόσον ενδιαφέρεστε συνδεθείτε στο link https://forms.gle/omGMGF6C599oiTbM7 ώστε να συμμετάσχετε.

Για οτιδήποτε επικοινωνήσετε μαζί μας στο παρακάτω mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Powered by 300x150 tranparent