Κατηγορία Android
Διαβάστηκε 74361 φορές

 

Εφαρμογή Serres.net για Android

Η υλοποίηση της εφαρμογής Serres.net αναπτύχθηκε από το τμήμα Πληροφορικής του Δήμου Σερρών  με εργαλεία ανάπτυξης λογισμικού ανοιχτού κώδικα και μηδενικό κόστος για το Δήμο. 

Με την εφαρμογή Serres.net δίνεται η δυνατότητα στον κάθε δημότη που διαθέτει κινητή συσκευή Android να  ενημερωθεί για ποικίλες εκδηλώσεις και ανακοινώσεις του Δήμου Σερρών. Υποστηρίζονται όλες οι εκδόσεις του λειτουργικού Android από την 2.2 και έπειτα. 

Στην παρούσα σελίδα θα διατίθενται όλες οι εκδόσεις της εφαρμογής. Για περισσότερες πληροφορίες  ή/και παρατηρήσεις επί της εφαρμογής παρακαλούμε να απευθύνεστε: 

Τηλεφωνικά: 2321350160 και 2321350161 του τμήματος Πληροφορικής.
Με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Τσακιρίδης Γ.)     Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Τσακιρίδης Σ.)  

Τρέχουσα έκδοση εφαρμογής: Έκδοση 1.1

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Περισσότερα... Ok